Studieaanbod

Een studieaanbod dat haast alle deuren opent…

Het zorgende karakter van onze school is ook zichtbaar in ons studieaanbod. Zo maken wij over de jaren heen duidelijk de keuze om onze leerlingen extra taallessen aan te bieden. Wij willen hen enerzijds opvoeden als meertalige leerlingen en anderzijds ook hun slaagkansen in de niet-taalvakken te verhogen. Daarnaast wordt zowel in het eerste jaar als in de tweede graad een extra lesuur wiskunde voorzien waardoor we al onze leerlingen de nodige basis kunnen aanleren. Voor leerlingen met een wiskundeknobbel wordt dit extra lesuur in de tweede graad gebruikt voor uitdieping of verbreding.

Door extra te investeren in een stevige basiskennis kunnen onze leerlingen een gerichte keuze maken voor de derde graad en hun hogere studies na het secundair.

• De Wahalaan 11 | 1160 Oudergem

Inschrijvingen 2019-2020

Inschrijven voor het schooljaar 2019-2020 doet u via de volgende

Noteer alvast onze opendeurdag op zaterdag 17 november 2018 en onze laatavondopening op vrijdag 10 mei 2019.

Download hier het volledige schoolreglement (2018-2019):

Website by woluweb light nospace mini