Talent for Teaching geeft leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs de kans om gedurende een langere periode te proeven van het lerarenberoep. Ze begeleiden jongere leerlingen of staan als co-teacher mee in een klas gedurende verschillende momenten tijdens 1 of 2 semesters. Ze doen dat als een vrijwillige opdracht en hun inzet wordt beloond. ‘Talent for Teaching’ is een project van de Koning Boudewijnstichting en Onderwijscentrum Brussel.

Talent for Teaching werd mee een succes gemaakt door op school ondersteuning van 2 kanjers, mevrouw Briffoz en mevrouw Mombaerts. Lees er meer over in Klasse: "Waarom nemen jullie deel aan het pilootproject ‘Talent for teaching’ van Onderwijscentrum Brussel en de Koning Boudewijnstichting?

Nathalie Mombaerts, administratief medewerker: “De laatste jaren is het steeds moeilijker om leraren te vinden. Als je naar de cijfers van de lerarenopleidingen kijkt, weet je dat er een groot tekort zal zijn binnen een aantal jaar. ... lees meer : https://www.klasse.be/531884/lerarentekort-potentiele-leraren-leerlingen/

 

Inschrijvingen 2023-2024

Inschrijven voor het schooljaar 2023-2024 doet u via de volgende

procedure

Om persoonlijk over de inschrijvingsprocedure op de hoogte gehouden te worden

klik hier

Ben je geïnteresseerd in ons pedagogisch project en onze innovatieve aanpak? Kom dan langs op onze infomomenten en opendeurdag. Meer informatie terug te vinden op onze website onder 'Inschrijvingen'. Of aarzel niet om een persoonlijk gesprek aan te vragen op 02 672 38 67.

Download hier het volledige schoolreglement (2022-2023):

schoolreglement