Oud-LCO'ers

Pater André Vandaele, ex-leraar godsdienst, is overleden op de hoogdag van Pasen, hij zou in september 95 jaar worden.candle 335965 640
Zijn uitvaart zal aanstaande zaterdag zijn in de Kerk van Sint-Amandsberg met slechts een 50–tal gelovigen.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Met oprechte deelneming.

Afscheid kaarsMet grote droefenis melden wij u het overlijden van Urbain Daumerie, oud-leerkracht van het Lutgardiscollege.

Hij begon zijn carrière op onze school in 1959 en was een drijvende kracht in het uitbouwen van ons college. Urbain onderwees de vakken Nederlands, geschiedenis en Latijn. Voor het vak Latijn heeft hij bijzonder hard geijverd om dit op onze school te kunnen introduceren in 1981.

Wij zijn hem enorm dankbaar en zullen hem missen als graag geziene gast op onze feestjes.

Condoleren kan online via www.begrafenissendedeyn.be

KaarsenMet grote droefenis melden wij u het overlijden van Jan Van Cutsem, oud-leerkracht geschiedenis op het Lutgardiscollege. Hij overleedt op 4 augustus 2020 op 83-jarige leeftijd. Voor menigeen oud-LCO'ers zal hij onlosmakelijk verbonden blijven met de woorden 'glasnost, 'perestroika' en 'permafrost'. Dank je wel voor je inspirerende lessen geschiedenis, maar ook voor de lessen schaken die je aan heel wat leerlingen hebt gegeven.

De rouwbrief is terug te vinden op: http://www.trouchau.be/NL/page/recente_overlijdens/id/2455. Concoleren kan eveneens via deze link.

We nemen ook afscheid van Lucien Praet, echtgenoot van Nelly Joukens (leerkracht Frans op het college tussen 1979 en 1991). Hij overleedt op 14 december 2020.

Oud-leerlingenavond

deftige dag

De oud-leerlingenavond was gezellig en lekker, dankzij de gastvrouwen Emilie en Catherine en de helpende leerkrachten die een Italiaanse kaas- en wijnavond georganiseerd hadden. Wil je de volgende bijeenkomst mee helpen organiseren? Stuur een berichtje naar . Ken je mensen die erbij hadden willen zijn? Stuur hun gegevens (mail-adres) naar . Meer beeldmateriaal vind je hier.

gies2Met grote droefenis melden wij u het overlijden van Guido Gies, oud-leerkracht van het Lutgardiscollege.

Wij herinneren hem als een ongelooflijk gepassioneerd leerkracht wiskunde, als bijzonder grote fan van de blauw-zwarte voetbalploeg en als een warm man met een heerlijke bulderlach. We zijn hem enorm dankbaar voor de jaren op het college.

De rouwbrief van Guido Gies kan U terugvinden bij uitvaarten Jan Vandroogenbroeck, Warandestraat 119, 1770 Liedekerke. Condoleren is ook mogelijk op www.janvandroogenbroeck.be.

• De Wahalaan 11 | 1160 Oudergem

Inschrijvingen 2021-2022

Inschrijven voor het schooljaar 2021-2022 doet u via de volgende

Dit schooljaar worden er geen algemene opendeurdagen georganiseerd. Ben je geïnteresseerd in ons pedagogisch project en onze innovatieve aanpak? Aarzel dan niet om een persoonlijk gesprek aan te vragen op 02 672 38 67..