Momenteel wordt heel wat aandacht besteed aan de inschrijvingen voor volgend schooljaar. We werken voor alle leerjaren, uitgezonderd het zesde jaar, met een wachtlijst. Had je een plaatsje, maar wil je dit vrijgeven, laat het ons dan zeker weten via 02 672 38 67. Dan kunnen we de plaats aan de volgende op de wachtlijst bezorgen. Einde juni krijgen we zicht op onze leerlingenaantallen en kunnen eventuele plaatsen bevestigd worden.

Meer info:

  • Zoek je nog een vrije plaats in een school voor het schooljaar 2023-2024? Of wil je je kind op de wachtlijst van een school laten plaatsen? Dat kan tijdens de vrije inschrijvingsperiode. Opgelet! Tijdens de vrije inschrijvingsperiode gebeuren de inschrijvingen chronologisch: wie eerst komt, krijgt als eerste een plaats. Er geldt ook geen voorrang meer.
  • Om je kind in te schrijven in het 2de, 3de, 4de, 5de, 6de of 7de leerjaar van een secundaire school of in duaal leren, schrijf je rechtstreeks in bij de school. Is er nog plaats in de school en de studierichting waarvoor je je kind wilt inschrijven? Ga naar de school en schrijf je kind in. Alle inschrijvingen gebeuren chronologisch. Is er geen plaats? Je kan je kind ook inschrijven op de wachtlijst.

Meer info: https://www.inschrijveninbrussel.be/hoe-schrijf-ik-mijn-kind/secundair-onderwijs-hogere-jaren-en-duaal-leren#anchor-hoeinschrijven

Inschrijvingen 2023-2024

Inschrijven voor het schooljaar 2023-2024 doet u via de volgende

procedure

Om persoonlijk over de inschrijvingsprocedure op de hoogte gehouden te worden

klik hier

Ben je geïnteresseerd in ons pedagogisch project en onze innovatieve aanpak? Kom dan langs op onze infomomenten en opendeurdag. Meer informatie terug te vinden op onze website onder 'Inschrijvingen'. Of aarzel niet om een persoonlijk gesprek aan te vragen op 02 672 38 67.

Download hier het volledige schoolreglement (2022-2023):

schoolreglement