Sabine Verheyden | Directie

In memoriam …

Pater André Vandaele, ex-leraar godsdienst, is overleden op de hoogdag van Pasen, hij zou in september 95 jaar worden.
Zijn uitvaart zal aanstaande zaterdag zijn in de Kerk van Sint-Amandsberg met slechts een 50–tal gelovigen. Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Met oprechte deelneming.

Met grote droefenis melden wij u het overlijden van Urbain Daumerie, oud-leerkracht van het Lutgardiscollege.

Hij begon zijn carrière op onze school in 1959 en was een drijvende kracht in het uitbouwen van ons college. Urbain onderwees de vakken Nederlands, geschiedenis en Latijn. Voor het vak Latijn heeft hij bijzonder hard geijverd om dit op onze school te kunnen introduceren in 1981.

Wij zijn hem enorm dankbaar en zullen hem missen als graag geziene gast op onze feestjes.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Met oprechte deelneming.

Condoleren kan online via www.begrafenissendedeyn.be

Met grote droefenis melden wij u het overlijden van Jan Van Cutsem, oud-leerkracht geschiedenis op het Lutgardiscollege. Hij overleedt op 4 augustus 2020 op 83-jarige leeftijd. Voor menigeen oud-LCO’ers zal hij onlosmakelijk verbonden blijven met de woorden ‘glasnost, ‘perestroika’ en ‘permafrost’. Dank je wel voor je inspirerende lessen geschiedenis, maar ook voor de lessen schaken die je aan heel wat leerlingen hebt gegeven.

De rouwbrief is terug te vinden op: http://www.trouchau.be/NL/page/recente_overlijdens/id/2455. Concoleren kan eveneens via deze link.

We nemen ook afscheid van Lucien Praet, echtgenoot van Nelly Joukens (leerkracht Frans op het college tussen 1979 en 1991). Hij overleedt op 14 december 2020.

De oud-leerlingenavond was gezellig en lekker, dankzij de gastvrouwen Emilie en Catherine en de helpende leerkrachten die een Italiaanse kaas- en wijnavond georganiseerd hadden. Wil je de volgende bijeenkomst mee helpen organiseren? Stuur een berichtje naar olb@lutgardiscollege.be. Ken je mensen die erbij hadden willen zijn? Stuur hun gegevens (mail-adres) naar olb@lutgardiscollege.be. Meer beeldmateriaal vind je hier.

Met grote droefenis melden wij u het overlijden van Guido Gies, oud-leerkracht van het Lutgardiscollege.

Wij herinneren hem als een ongelooflijk gepassioneerd leerkracht wiskunde, als bijzonder grote fan van de blauw-zwarte voetbalploeg en als een warm man met een heerlijke bulderlach. We zijn hem enorm dankbaar voor de jaren op het college.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Met oprechte deelneming.

De rouwbrief van Guido Gies kan U terugvinden bij uitvaarten Jan Vandroogenbroeck, Warandestraat 119, 1770 Liedekerke. Condoleren is ook mogelijk op www.janvandroogenbroeck.be.